Kinderen Kopen een Huis - SBS6

Geert Klaver als TV makelaar in het SBS6 programma kinderen kopen een huis

Geert Klaver als TV makelaar in het SBS6 programma kinderen kopen een huis

Geert Klaver als TV makelaar in het SBS6 programma kinderen kopen een huis

Geert Klaver presenteert samen met Leonie ter Braak het gloednieuwe programma ‘Kinderen kopen een huis’. Ouders die dolgraag willen verhuizen maar hun kinderen niet, geven in het nieuwe SBS 6-programma de regie volledig uit handen. We laten niet de ouders, maar juist de kinderen een woning kiezen die helemaal past bij wat zij graag willen. Op die manier laten we kinderen het plezier inzien van verhuizen. Lukt het de kinderen om het perfecte huis te vinden voor het hele gezin? Dan worden de kinderen beloond met hun droomslaapkamer.

Over Geert Klaver, TV makelaar ‘Kinderen kopen een huis’

Mijn naam is Geert Klaver en ik woon in het mooie Schagen samen met een nog mooiere Kidi, twee buitengewone dochters genaamd Pluk en Pink en een buitengewone zoon genaamd Keez. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde gaan doen: óf de handel, óf op toneel. Met Klaver Makelaardij combineer ik beide opties, door onze unieke wijze van woningpresentatie en onze bekend ‘Donderdag Drone Dag’ video’s. Nieuwsgierig naar onze buitengewone presentatie? Bekijk de video’s hieronder!

Meer weten over Geert Klaver en zijn rol als tv makelaar? Dat lees je hier.

Over onze makelaardij

Klaver Makelaardij is dé specialist voor landelijk wonen in Noord-Holland. Woonboerderijen, monumentale woningen, villa’s en landhuizen. Daarnaast verblijden wij ook mensen in en rond onze hometown Nieuwe Niedorp met sterk makelaarswerk. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere panden in Noord-Holland boven Amsterdam verkocht en aangekocht.

Magazine Klaver Makelaardij

Wonen, werken, recreëren. Leven! Nergens doe je het zo buitengewoon als in Noord-Holland. Elke dag opnieuw. Hoe beter je kijkt, hoe meer verwondering. Wij nemen je mee. Twee keer per jaar in het magazine BUITENGEWOON, via deze website en natuurlijk via verschillende social media.

Lees magazine online

Buitengewoon Magazine


Buitengewone woningpresentatie

Stiekem zijn we best een beetje trots op onze unieke en bekende Donderdag Drone Dag video’s. Een levendige presentatie van de unieke panden die wij mogen verkopen met humor en een kleine knipoog. Iedere woning verdient een presentatie die past. Geen video is dan ook hetzelfde.

Terug naar al het nieuws