Over Geert Klaver, TV makelaar ‘Kinderen kopen een huis’

Over Geert Klaver TV makelaar bij het SBS6 televisieprogramma Kinderen kopen een huis

Mijn naam is Geert Klaver en ik woon in het mooie Schagen samen met een nog mooiere Kidi, twee buitengewone dochters genaamd Pluk en Pink en een buitengewone zoon genaamd Keez. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde gaan doen: óf de handel, óf op toneel. Met Klaver Makelaardij combineer ik beide opties, door onze unieke wijze van woningpresentatie en onze bekende ‘Donderdag Drone Dag’ video’s. Nieuwsgierig naar onze buitengewone presentatie? Bekijk de video’s hieronder!

Over onze makelaardij

Klaver Makelaardij is dé specialist voor landelijk wonen in Noord-Holland. Woonboerderijen, monumentale woningen, villa’s en landhuizen. Daarnaast verblijden wij ook mensen in en rond onze hometown Nieuwe Niedorp met sterk makelaarswerk. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere panden in Noord-Holland boven Amsterdam verkocht en aangekocht.

Magazine Klaver Makelaardij

Wonen, werken, recreëren. Leven! Nergens doe je het zo buitengewoon als in Noord-Holland. Elke dag opnieuw. Hoe beter je kijkt, hoe meer verwondering. Wij nemen je mee. Twee keer per jaar in het magazine BUITENGEWOON, via deze website en natuurlijk via verschillende social media.

Lees magazine online

Buitengewone woningpresentatie

Stiekem zijn we best een beetje trots op onze unieke en bekende Donderdag Drone Dag video’s. Een levendige presentatie van de unieke panden die wij mogen verkopen met humor en een kleine knipoog. Iedere woning verdient een presentatie die past. Geen video is dan ook hetzelfde.