Kinderen Kopen een Huis - SBS6

Nieuw seizoen van "Kinderen kopen een huis" met Jan Versteegh, Geert Klaver en Leonie ter Braak

Nieuw seizoen van "Kinderen kopen een huis" met Jan Versteegh, Geert Klaver en Leonie ter Braak

Leonie ter Braak, Jan Versteegh en Geert Klaver keren op woensdag 24 mei terug met een gloednieuw seizoen van "Kinderen kopen een huis". Dit populaire programma heeft dit seizoen een nieuwe toevoeging: Jan Versteegh als medepresentator. Het is tevens het laatste project van Leonie bij SBS, nadat ze eerder dit jaar de overstap maakte naar RTL.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van dit seizoen vergezellen Leonie en Jan makelaar Geert Klaver op een bezoek aan Thor en Joska, een samengesteld gezin met ieder twee kinderen. Thor en Joska willen graag samenwonen, maar de kinderen willen niet verhuizen. Zullen de kinderen slagen in hun zoektocht naar een nieuw huis?

Het gezin wacht vol spanning af totdat de kinderen het koopcontract hebben ondertekend. Pas dan krijgen de ouders het huis te zien. Lukt het de kinderen dit seizoen opnieuw om binnen het budget een huis te kopen dat aan ieders verwachtingen en wensen voldoet?

Uitzending en terugkijken

Het nieuwe seizoen van "Kinderen kopen een huis" is vanaf woensdag 24 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Als je de afleveringen hebt gemist, kun je ze terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl.

Over Jan Versteegh en het programma

Jan Versteegh zal dit seizoen mede het programma "Kinderen kopen een huis" presenteren. In het eerste seizoen was Leonie ter Braak de presentatrice, maar zij is dit jaar overgestapt naar RTL.

In elke aflevering gaan kinderen op zoek naar hun ideale woning en bezoeken ze drie verschillende huizen. De ouders geven de controle volledig uit handen in dit programma. Jan Versteegh en makelaar Geert Klaver begeleiden de kinderen bij hun zoektocht naar het perfecte huis.

Terug naar al het nieuws